Marketing
Ćakule

Osnovna škola uključena u Mjesec borbe protiv ovisnosti

MJESEC OVISNOSTI
FOTO: porestinainfo

U razdoblju od 15. studenog do 15. prosinca u Republici Hrvatskoj obilježava se Mjesec borbe protiv ovisnosti.

Županijske službe za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti u suradnji s ostalim tijelima lokalne uprave organiziraju stručne skupove na kojima sudjeluju i škole.

Tako su u Osnovnoj školi „Rikard Katalinić Jeretov“ na rasporedu brojne aktivnosti.

„Zdrav život“ naslov je predavanja o ovisnostima koje će održati Marina Sverić iz PP Opatija a za koji je predviđena publika osmih razreda.

Program Promocija zdravlja osobnog razvoja pod nazivom „Trening životnih vještina“ organiziran je za učenike od trećeg do osmog razreda. Radi se o univerzalnom preventivnom programu koji se prezentira učenicima na satu razredne zajednice uz stručne suradnike.

MarketingMNK Gorovo

Predavanje o ovisnosti održati će Anton Milohnić, dr. med. iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ, odjel školske medicine. Predavanje je predviđeno za sedme razrede.

8. studenog obilježit će se Svjetski dan volontera i Svjetski dan osoba s invaliditetom pa će tim povodom biti organizirane Sportsko rekreativne igre za osobe s invaliditetom „Mogu i ja!“ gdje će učenici osnovne škole „Rikard Katalinić Jeretov“ moći volontirati. Voditelj sportskih igara je Dalibor Korenić iz KŠR Gorovo a sudjeluju DND Opatija i Crveni križ Opatija.

U sklopu Mjeseca borbe protiv ovisnosti PP Opatija organizira likovni natječaj koji će trajati od 15.11 do 15.12.2018.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top