MarketingMariner keramika
Sport

Orijent kup 2020. za djecu godišta 2009.- 2012.

krimeja orijent
foto: fiuman.hr

Ovog vikenda, na stadionu Krimeja održao se turnir za djecu Orijent Kup 2020 pod organizacijskom palicom HNK-a Orijenta

Na turniru su pored domaćinske ekipe Orijenta sudjelovali i mali nogometaši iz NK Torette, NK Lokomotive te Nogometne škole 1. gol. Turnir je bio namijenjen uzrastima 2009., 2010. i 2011., 2012. Ciljevi su ovog turnira bili druženje i igra najmlađih nogometaša,iza kojih je vrlo neobično razdoblje u životu uzrokovano pandemijom koronavirusa, a sve kako bi im se kraj ovogodišnje školske godine učinio što pozitivnijim i radosnijim.

Nakon 3 mjeseca bez nogometa, treniranja i druženja sa svojim vršnjacima, mališani su se riječkih škola nogometa zaželjeli nogometa te zaigrali vrhunski nogomet, kojeg se ne bi posramili ni njihovi mnogo stariji kolege. Tribine su bile prepune roditelja koji su zdušno bodrili svoje najmlađe, hrabre mališane. Moglo se na tribinama vidjeti i pokoje poznato ime poput članova uprave i gradskih vijećnika Marinka Koljanina i Josipa Ostrogovića.

MarketingModerato

Bili su tu i poznati nogometni treneri braća Damir i Đani Laser, odvjetničko- marketinški bračni par Bradamante i mnogi drugi.Najboljom se ekipom, kod 2009. godišta, pokazala ekipa Škole nogometa Toretta, dok je kod najmlađih trofej osvojila ekipa Škole nogometa 1. gol.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top