MarketingModerato
Opatija

Organizacija rada Dječjeg vrtića Opatija tijekom ljeta

Vrtić
Foto: Smiljan Prpić

Organizacija rada tijekom srpnja i kolovoza 2021.

Odlukom ravnateljice Dječjeg vrtića Opatija tijekom srpnja i kolovoza 2021. ljetni rad vrtića organizirat će se u objektima Opatija, Volosko i Lovran. Djeca koja su upisana u područne vrtiće Ičići i Veprinac, a čiji su roditelji, pisanim putem, iskazali potrebu za korištenjem usluga vrtića, bit će u tom razdoblju smještena u vrtićima Opatija i Lovran.

Tijekom ljetnih mjeseci, zbog korištenja godišnjih odmora, znatno je manji broj djece koja dolaze u vrtić te vrtići Opatija i Lovran u potpunosti zadovoljavaju sve uvjete za boravak djece iz područnih vrtića Ičići i Veprinac. Tijekom srpnja i kolovoza u vrtićima se obavlja generalno čišćenje svih prostorija, razni popravci, promjene razmještaja namještaja te ostali potrebni poslovi.

Ujedno, tijekom ljetnog razdoblja svi djelatnici vrtića moraju iskoristiti veći dio svog godišnjeg odmora upravo iz razloga što je tada najmanja potreba djece i roditelja za vrtićkim uslugama.

MarketingMariner keramika

Podsjećamo, roditelji mogu predati Zahtjev za godišnji odmor djeteta koji će koristiti tijekom jednog mjeseca u neprekinutom trajanju od 30 dana. Cijena vrtića za mjesec u kojem se koristi godišnji odmor umanjuje se za 50%. Obrazac možete pronaći ovdje.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top