MarketingMuzej turizma
Lovran

Organizacija nastave u jednoj smjeni u lovranskoj školi

30BA45AF-019F-44F2-938F-89E67E314DFF
Foto Općina Lovran

Osnovna škola V.C.Emina u Lovranu osigurala je sve potrebne mjere za neometano izvođenja nastave uz pridržavanje svih propisanih mjera.

U školsku godinu 2020./21. upisano je 320 učenika.  S obzirom na upisan broj učenika, odlučeno je da će se nastava održavati u jednoj smjeni, a školski sat će trajati 45 minuta.

Škola ima dovoljan broj učionica i niz sporednih ulaza/izlaza kojima se učenici mogu koristiti prilikom dolaska i odlaska iz škole, te zbog toga neće doći do miješanja učenika različitih razrednih odjela.

U školi će biti osigurane sve mjere zaštite i dezinfekcije. Od strane škole biti će osigurane zaštitne maske za nastavnike i učenike viših razreda, koje će se morati koristiti u zajedničkim prostorijama škole i tijekom neposrednog kontakta između nastavnika i učenika.

Također, osnovnoj školi V.C.Emina biti će donirana 2 uređaja za dezinfekciju prostora od strane Općine Lovran, kojima će se osigurati viši stupanj dezinfekcije prostorija u kojima učenici svakodnevno borave.

MarketingModerato

Odlukom stožera civilne zaštite Općine Lovran osigurano je i funkcioniranje produženog boravka, na način da u svakoj grupi produženog boravka zajednički borave samo učenici istog uzrasta, uz strogo pridržavanje propisanih mjera zaštite. Marenda će se odvijati na način, da će se ujutro pakirana hrana podijeliti po razrednim odjelima, te će učenici marendati u svojim učionicama kako bi se izbjeglo miješanje među razrednim odjelima.škola

Glazbena škola I. M. Ronjgov također započinje s radom od sljedećeg tjedna s upisanih 95 polaznika, u zgradi OŠ V.C.Emina.

55555

Zadnje novosti

To Top