Marketing
Matulji

Općina nagradila najuspješnije učenike osnovnih škola

Matulji
Foto: arhiva

U školskoj sportskoj dvorani osnovne škole ”Dr. Andrija Mohorovičić” Matulji, načelnik Općine Mario Ćiković primio je najuspješnije učenike dviju matuljskih škola.

Kao odlikaši kroz svih osam razreda osnovne škole ”Dr. Andrija Mohorovičić” Matulji poklon bonom u vrijednosti od 400 kuna nagrađeni su slijedeći učenici:

– 8. A razred sa razrednicom Lovorkom Benvin

Ianna Benčinić, Natali Grl, Ana Keškić, Ana Kukuruzović, Maša Ljubičić, Erik Mikšič, Nikolina Racar, Eric Randić, Ela Sadžak, Nikolina Smokvina

– 8. B razred sa razrednicom Ivanom Herman

Fran Cerović, Stella Katalenić, Tia Kinkela, Hanna Matulja, Luka Pehar, Laura Radetić Nina Simčić, Petra Slavić Brozić, Sara Šoštarić, Anja Žiganto

– 8. C razred sa razrednicom Irom Copić Bosnić

Tiara Bakić, Luka Jurdana, Mia Kos, Lean Landau, Leo Rubeša, Kristijan Suštar

Učenica generacije proglašena je Anja Žiganto (8. B razred), a nagrađena je poklon bonom u vrijednosti od 500 kuna.

Marketing

Iz osnovne škole ”Drago Gervais” Brešca nagrađeni su također poklon bonom u vrijednosti od 400 kuna slijedeći učenici koji su svih osam razreda završili sa odličnim uspjehom:

– 8. razred sa razrednicom Gigliolom Činko Glavić

Nina Gregorović, Jan Grubiša, Leda Medica, Patrick Perica, Lana Sanković i Mark Surina

Za učenike generacije proglašeni su Nina Gregorović i Leda Medica, a nagrađeni su poklon bonom u vrijednosti od 500 kuna.

Poklon bonom u vrijednosti od 300 kuna nagrađeni su učenici ”Dr. Andrija Mohorovičić” Matulji koji su osvojili 1. mjesto na državnom natjecanju iz glazbenog pod nazivom ”Europa u školi” Fran Barjaktarić, Lea Kezele, Sara Ostojić, Vita Smokrović, Katja Šop, Nina Brljavac, Nina Simčić i Petra Slavić Brozić pod vodstvom svoje mentorice Ivane Herman.

Na kraju primanja načelnik Općine Mario Ćiković i zamjenica načelnika Eni Šebalj zaželjeli su svi učenicima puno uspjeha u daljnjem školovanju te da i dalje ostanu odlični i predani u svom srednjoškolskom i visokoškolskom obrazovanju.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top