MarketingMariner keramika
Mošćenička Draga

Općina Mošćenička Draga čisti svoje područje od divljih deponija

82266645_3981988648539317_4831269834076610821_o

Općina Mošćenička Draga čisti cijelo svoje područje od divljih deponija i smeća koje se godinama nakuplja. Građane je o tome obavijestio načelnik Riccardo Staraj na svom osobnom Facebook profilu. Objavu prenosimo u cjelosti.

Općina je angažirala Doriana Brdara, odnosno njegov obrt, da pročisti cijelo područje od divljih deponija i smeća koje se godinama nakuplja, osobito u zadnje dvije godine. Hrpe koje se vide na određenim lokacijama pokupljaju se sljedeći tjedan. Ne nosite smeće na te lokacije. Slike u prilogu govore kako se odnosimo prema okolišu u jednoj općini koja glasi za čistu i dotjeranu?? Podsjećam da imamo sve načine zbrinjavanja otpada – mobilno reciklažno, reciklažno Lovran – besplatno, poluukopne kontejnere, kante za korisni i nekorisni otpad, 1 baju po obitelji godišnje .

Ovo je akcija koju provodi OMD, no nakon ovoga postavit će se kamere i počinitelji će biti kažnjeni, ukoliko se počinitelj ne otkrije, vlasnik zemljišta na kojem se nalazi otpad snosi odgovornost. To stoji u odluci OMD.

Ukoliko uočite divlje deponije koje zaduženi obrtnik nije uočio, javite mu. Ne nosite na hrpe kućni otpad! Ako ga imate kontaktirajte Komunalac d.o.o. da vam dostavi baju. Imate na to pravo. Čuvajmo ovo zelenilo i plavetnilo.

MarketingMariner keramika

Ne dozvolimo si više ove prizore!, kazao je Staraj u svom obraćanju javnosti.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top