Marketing
Matulji

Općina Matulji traži četiri djelatnika

matulji općina
Foto: arhiva

U Narodnim novinama 18.12.2019. službeno je objavljen natječaj za prijam u službu četiri nova djelatnika. Općina Matulji traži voditelja odsjeka za proračun i financije, višeg stručnog suradnika za proračun i financije, višeg savjetnika za tehničke poslove i investicije te višeg stručnog suradnika za utvrđivanje i naplatu javnih davanja. Budući zaposlenici uzimaju se u službu na neodređeno vrijeme. Sve informacije o natječajima možete pronaći na mrežnim stranicama Općine Matulji ili jednostavnim klikom OVDJE.

Svi kandidati koji će se prijaviti na natječaj za voditelja odsjeka za proračun i financije uz opće uvjete moraju biti sveučilišni prvostupnik ekonomske struke ili stručni prvostupnik ekonomske struke (VŠS) i imati četiri godine iskustva rada na odgovarajućim poslovima. Posebno je zanimljivo kako je za mjesto voditelja odsjeka potrebna niža razina stručne spreme nego za mjesta viših stručnih suradnika u istom odsjeku.

Oni koji žele biti viši stručni suradnik za proračun i financije moraju imati titulu magistra ekonomske ili pravne struke ili stručnog specijalista ekonomske (VSS) ili pravne struke i jednu godinu radnog iskustva u odgovarajućim poslovima.

Budući viši savjetnik za tehničke poslove i investicije mora biti magistar građevinske struke ili stručni specijalist građevinske struke (VSS) s četiri godine iskustva rada na odgovarajućim poslovima.

MarketingMNK Gorovo

Viši stručni suradnik za utvrđivanje i naplatu javnih davanja mora biti magistar ekonomske ili pravne struke ili stručni specijalist ekonomske ili pravne struke (VSS) s godinom dana iskustva.

Matulji su ove godine dobili novog pročelnika jedinstvenog upravnog odjela Danijela Jermana koji je na to mjesto došao iz Grada Opatije gdje je vodio Upravni odjel za financije i društvene djelatnosti.

55555

Zadnje novosti

To Top