Marketing
Kultura

Općina Lovran najavila je bogati kulturni program za Dan Općine

New Project (2)

Iz Općine Lovran najavili su bogati kulturni program koji će se događati u Lovranu povodom Dana općine

Na Uskrsni ponedjeljak, 22. travnja, u crkvi sv. Juraj u 18:30 sati poslušajte Uskršnji koncert KUD-a Lovor.

23. travnja možete doći na predavanje Kamik i gromača, predavanje o suhozidnoj baštini u sklopu koje je i radionica koju organizira udruga Interval i 4 Grada Dragod

Istoga dana, 23. travnja u Kući lovranskega guca i u gradskoj kuli u Lovranu od 18:00 sati otvara se izložba sa Međunarodne karnevalske povorke 2019. uz glazbeni nastup polaznika Internog glazbenog tečaja Puhačkog Orchestra Lovran u organizaciju Pustnog društva Toronjera i udruge Interval.

24. travnja, u srijedu u galeriji Laurus u Lovranu u 17 h: „Lovran 20:20 – EPK i mi”, udruga Interval, Rijeka 2020 d.o.o. i Općina Lovran.

U četvrtak, 25. travnja možete birati između više kulturnih događaja. U galeriji Laurus u 17:00 sati dođete na predavanje povodom 74. godišnjice oslobođenja Lovrana od fašizma, UABA Liburnije – podružnica Lovran

Marketing

Istoga dana u Galeriji Laurus u 18:30 poslušajte Glazbeni intermezzo po pijaninu Massimiliana Marcel, ili u prostorijama Zajednice Talijana u 19:00 sati pogledajte izložbu i poslušajte koncert.

U hotelu Lovran 27. travnja održava se od 9:00 do 16:00 sati znanstveni skup “I te gori visokost ide daže pod oblaki: Život na Učki i oko Učke kroz stoljeća” Katedre Čakavskog sabora Lovran i Javne ustanove “Park prirode Učka”.

Promocija knjige Tatjane Pančelat Jedriško, “Osvit- haiku, mudrost i aforizmi” biti će u galeriji Laurus u 18:00 sati.

28. travnja u galeriji Laurus u 18:00 sati možete prisustvovati tribini na temu izbjegličke krize “RESET”- udruga Interval i talijanska dramska skupina Padoa.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top