MarketingMariner keramika
Lovran

Općina Lovran – Donesena nova odluka o sastavljanju liste prioriteta za kupnju POS-ovih stanova i dodijeljene nagrade za životno djelo

Lovran Smiljan Pripć

Na 42. sjednici općinskog Vijeća Općina Lovran usvojila je novu odluku o sastavljanju liste prioriteta za kupnju preostalih devet POS-ovih stanova. Prema novoj odluci, za razliku od prijašnjeg poziva iz 2015. godine, kandidati će uz zahtjev trebati priložiti i odgovarajuću izjavu o kreditnoj sposobnosti te će se na tako izbjeći nemogućnost potpisivanja ugovora o kupnji i odustanak kandidata s ranije liste.

Ovom odlukom postići će se brža i efikasnija prodaja POS-ovih stanova te će osigurati i da sastavljena lista prioriteta za kupnju stanova odgovara prodaji stanova u praksi.

U daljnjem tijeku sjednice donesena je i odluka da se nagrada za životno djelo u području tehničke kulture i sporta dodjeli Edvardu Primožiću te da se godišnja nagrada Općine Lovran u području zdravstva dodjeli Sanjinu Sirotnjaku. Godišnja nagrada u području sporta dodijeljena je Jedriličarskom klubu Istra, povodom sedamdesete godišnjice rada kluba.

MarketingMariner keramika

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top