MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA
Opatija

Opatijski vikend uz blues, klape, party ili – duhove!

ljetna pozornica 2

Tijekom čitavog ljeta u Opatiji se odvijaju brojni programi, no posljednji vikend srpnja posebno je bogat raznovrsnim događanjima

Opatija – Blues, klapska pjesma, elektronska glazba, ali i duhovi te „oživljeni“ slavni likovi iz opatijske povijesti. Ovog će vikenda i narednih dana povezati se u bogat i uzbudljiv program događanja u Opatiji. Kako zvuči „punokrvni“ blues pod otvorenim nebom, svega nekoliko koraka od mora? Kako odzvanjaju glasovi vrhunskih klapa na senzacionalnoj „pozornici“ – povijesnoj lučici u Voloskom? Kakvu priču pričaju noćna bića na Veprincu? I koje tajne iz prošlosti Opatije mogu otkriti Isadora Duncan ili Friedrich Julius Schüler? Odgovore na sva ta pitanja moći će otkriti stanovnici i posjetitelji Opatije.

U petak, 29. srpnja, jedna od najljepših otvorenih scena Mediterana postat će plesni podij uz DJ Party koji će od 21 sat predvoditi Andrey Pushkarev.

Liburnia Jazz Festival 4_Siniša Gulić

Iste večeri na Veprincu će od 21.30 sati krenuti Veprinac Ghost Tour, kostimirano vođenje i storytelling koji će kroz intrigantnu priču predstaviti bogatu povijest opatijskog zaleđa, u organizaciji udruge Kulturni front. Subotnja događanja zaključuje party R’n’B Exclusive Summer Tour u baru Angiolina od 22 sata.

Prvi dani u tjednu „rezervirani“ su za Opatijski vremeplov. Dobro prihvaćeni projekt Turističke zajednice grada Opatije od početka lipnja do kraja rujna ponedjeljkom, utorkom i srijedom vodi sve zainteresirane na putovanje kroz opatijsku prošlost. Ponedjeljkom se od 20 sati održava glazbeni program Klape va Portiće, utorkom od 19.30 ispred hotela Milenij traje izložba oldtimer automobila, a srijedom od 20 sati s polaskom na obalnom šetalištu Lungomare ispod hotela Milenij kreću kostimirane šetnje.

MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Svakodnevno, sve do 20. rujna, u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer može se pogledati izložba „Salvador Dali: Nadstvarno“ na kojoj su izloženi radovi jednog od najslavnijih svjetskih slikara, poznatog po svojim snažnim i bizarnim slikama uronjenima u nadrealizam. Svake večeri, kroz čitavo ljeto, održavaju se i programi na terasama opatijskih hotela Ambasador, Kvarner i Palace, uz nastupe izvrsnih izvođača kao što su The River Sharks, Spart Jazz Trio, The Blondes, Mystic Rose Ensambleljetna pozornica

Idući, produženi vikend, također donosi brojna događanja u Opatiji. Izdvajaju se Gala večeri & Ante Gelo na terasi hotela Milenij u četvrtak, 4. kolovoza od 20 sati. Također Queen Real Tribute koji će u subotu, 6. kolovoza na Ljetnoj pozornici prenijeti glazbu, stihove po kojima su poznati bili Freddie Mercury i kolege iz grupe Queen.

 

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top