MarketingMariner keramika
Opatija

Opatijski restoran bianco & nero ponovno će raditi od ponedjeljka

Bianco & nero

Ugostiteljima je velikoj mjeri i dalje zabranjen rad, iznimka su tek pojedini restorani kojima je ostavljena mogućnost prodaje pića i hrane za isporuku na pragu ili dostavu.

Dok se tek čeka u narednim tjednima da se mjere za ugostitelje možda nešto ublaže, sve je više onih ugostitelja koji se odlučuju na otvaranje objekata te rad prema propisanim epidemiološkim mjerama, a među takve će od prvog dana veljače spadati i opatijski restoran bianco & nero koji se nalazi u sklopu sportske dvorane “Marino Cvetković”.

Najavili su kako će od ponedjeljka ponovno otvoriti svoja vrata te će se na njihovom pragu moći preuzeti hrana i piće.

“Ako vam je nedostajala naša kuhinja, stiže dobra vijest! Punom parom se pripremamo za ponovno otvaranje. Od ponedjeljka 1.2.2021. moći ćete naručiti hranu i piće putem kontakt broja 051 440 398 te pokupiti svoju narudžbu na već poznatoj adresi našeg restorana u dvorani Marino Cvetković”, poručili su iz restorana putem društvenih mreža te otkrili dio posebne tjedne ponude u prvim danima.

Osim redovne ponude, nudit će se primjerice teleće pečenje s pečenim krumpirom za 70 kn, gulaš od divljači s domaćim njokima za 60 kn, spaghetti bolognese ili maneštra od bobići s kobasicom za 35 kn, sarma s pire krumpirom za 40 kn…

MarketingMariner keramika

 

Izvor: Fiuman.hr

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top