MarketingMNK Gorovo
Đir

Opatijski reperi večeras nastupaju u riječkom River pub-u

Reinkarnacija
Foto: Facebook

U kultnom riječkom okupljalištu mladih River pub-u, večeras će nastupiti opatijska rap ekipa – REINKARNACIJA. Radi se o skupini mladih i talentiranih glazbenika koji već tri godine nastupaju na stagevima diljem regije. Program počinje u 22 sata, a ulaz je besplatan, stoga organizatori očekuju dupkom ispunjen pub. Večer će otvoriti i zatvoriti DJ HAZZY MANNER koji je ujedno i DJ Reinkarnacije.

“Ekipa je do sada izdala 3 albuma – “Over doze kifoza”, “Ulica 9.rujna” i “Traitors”. Iza sebe imaju zapisan veći broj “utakmica” od kojih svakako treba izdvojiti zapažene nastupe na Student day festivalu, u Palachu kao predgrupa “Kiši Metaka”, te iznad svega nastup doma, na festivalu Opatijske Barufe, čije je prošlogodišnje izdanje imenovano upravo po njima”, piše u najavi događaja.

Uz reinkarnaciju nastupit će i JENA THE MAN, mladi talentirani glazbenik iz Opatije koji već godinama zabavlja i uveseljava ljubitelje glazbe svirajući na ulicama i trgovima diljem Hrvatske, ali i Europe. Njegova glazba sastoji se od sviranja akustične gitare, pjevanja, repanja, bitboxanja i loopinga. Ključni dio njegovog nastupa je upravo loop pedala koja mu daje mogućnost da slaže i producira glazbu uživo pred svojom publikom, i to moramo reći radi – odlično! 😉 Također je specifično da u svom nastupu često koristi svoju gitaru kao bubanj, odnosno vrstu perkusija, a najviše na Luku utječu glazbenici kao što su Dub FX, Pink Floyd, Bob Marley i Tash Sultana.

Nakon njegovog seta reperi EL ESE i PINO KIO pridružit će se kolegama kako bi Reinkarnacija nastupila u punom sastavu. Nakon Reinkarnacije “DJ Hazy Manner” nastavlja sve do 04 h.

MarketingMariner keramika

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top