MarketingMariner keramika
Crna kronika

Opatijska policija u Lovranu zaplijenila 854,20 grama marihuane

drogarab1

Policijski službenici Policijske postaje Opatija dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana starosti 28 i 35 godina, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga.

Riječ je o osobama koje je policijska ophodnja u četvrtak, 4. ožujka u 21.20 sati, zaustavila u prometu na Novoj cesti u Opatiji i gdje je u osobnom vozilu marke Toyota, bjelovarskih registracijskih oznaka, pronašla vrećicu s 0,9 grama droge marihuana te cigaretu tzv. joint, s mješavinom duhana i opojne droge marihuana u količini od 0,5 grama. Osumnjičenici su privedeni na kriminalističko istraživanje u sklopu kojega je obavljena pretraga doma i prostorija kojima se isti koriste na području Lovrana. U stanu je pronađeno oko 854,20 grama droge marihuana, pakirane u manjim vrećicama, kao i digitalna vaga te ostali predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenih djela.

Nakon završetka kriminalističkog istraživanja, obojica osumnjičenika su kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu poradi osnova sumnje za počinjenje više kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top