MarketingMariner keramika
Crna kronika

Opatijska policija kazneno prijavila troje ljudi zbog droge i prijetnje

policija-opatija

Policijski službenici Policijske postaje Opatija dovršili su kriminalističko istraživanje nad troje hrvatskih državljana, starosti 20, 24 i 58 godina, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga, kao i prijetnje.

U sklopu kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma, vozila i prostorija kojima se dvoje 20-godišnjih osumnjičenika koristi na širem području Matulja gdje su pronađene sjemenke biljke indijske konoplje, oko 200 grama droge marihuana i ostali predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Utvrđeno je kako je navedena pakirana droga bila namijenjena za daljnju preprodaju. Tijekom pretrage doma 24-godišnjak i 58-godišnjak su ometali postupanje policijskih službenika i pritom je 58-godišnjak jednom od njih uputio ozbiljne prijetnje.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, spomenuto dvoje 20-godišnjaka je kazneno prijavljeno za više kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama mjerodavnom državnom odvjetništvu, dok je 58-godišnjak za kazneno djelo prijetnje, te su svi predani pritvorskom nadzorniku.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top