Marketing
Politika

Opatijac izabran za predsjednika SDP-ovog podmlatka

FM SDP
Autor fotografija: Danijel Knežević

Ivan Vidaković iz Opatije izabran je jučer za predsjednika Foruma mladih SDP-a Primorsko – goranske županije. Na 9. Konvenciji županijskog Foruma mladih SDP-a izabrano je čitavo novo vodstvo, a Vidaković je bio jedini kandidat za predsjednika te je izabran jednoglasno. Za potpredsjednike su izabrani Ivana Prica i Riccardo Sgardelli. Konvencija se održala 15. 12. 2018. u prostorijama MO Kozala, a od viđenijih SDP-ovaca pozdravili su ih samo gradski vijećnik Grada Rijeke Vuk Prica i bivši zamjenik načelnika Općine Matulji Vedran Kinkela.

Ovaj dvadesetdevetogodišnji magistar prava zaposlen je kao odvjetnički vježbenik u odvjetničkom uredu Vlado Vladika. Govori engleski i talijanski jezik, a politikom se bavi od svoje 2008. godine, kada se učlanio u stranku i Forum mladih. Vidaković je dugogodišnji član opatijske organizacije SDP-a, predsjednik Foruma mladih i njegov izbor za čelno mjesto županijske organizacije označava kraj višegodišnjih podjela u SDP-ovom podmlatku. Znakovito, nitko od vodećih SDP-ovaca iz županije nije prisustvovao konvenciji Foruma mladih.

Marketing

Osim Vidakovića u županijski odbor izabran je Juraj Divjakinja iz Opatije. Ostale liburnijske organizacije forumaša nisu dale svoje predstavnike.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top