MarketingMNK Gorovo
Opatija

Opatijac Ivan Dajak dobitnik nagrade National Geographica

New Project (9)

Prestižno priznanje za našeg Opatijca

Ivan Dajak je završio krajobraznu arhitekturu na Agronomskom fakultetu u Zagrebu. Živi i radi u Zagrebu, a diplomirao je na temu arhitektonskog uređenja trga i plaže Slatina.

U Hrvatskom glazbenom zavodu jučer su dodjeljene nagrade National Geographic-a za 2019. godinu.

Ujedinjeni narodi utvrdili su 17 ciljeva održivog razvoja koji će osigurati opstanak planeta Zemlje i ljudske civilizacije. Zbog toga je National Geographic pokrenuo akciju ‘žutog tepiha’.

Za razliku od ‘crvenog tepiha’, kojim kroče popularne osobe iz svijeta estrade, sporta i politike, žutim tepihom kroče osobe iz domena znanosti, obrazovanja, gospodarstva i svakodnevnog života, jer svojim radom i postignućima pridonose održivosti planeta.

Studenti 2. ciklusa EU projekta CPD4GB osvojili su nagradu ŽUTI OKVIR za održivi razvoj, znanost i obrazovanje 2019. u kategoriji: ”Sustainable cities and communities”, za projektno rješenje Eko Kampa RE:HUB

Dragi studenti, neka ovo važno priznanje bude podsjetnik da ste upravo Vi oni pravi, istinski ‘’celebrityji’’- čuvari Zemlje, budućnosti i čovječanstva.

Marketing

Svi ćete jednoga dana postati odgovorni inženjeri sa znanjem i vještinama da ovu našu planetu mijenjate na bolje! Sretna sam što imam priliku da ovu radost i veliki uspjeh dijelim zajedno s vama!

Iskrene čestitke u ime svih profesora i mentora koji su Vas pratili u ovom projektu”

Stoji na Facebook profilu Anđele Bogdan.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top