Marketing
Kultura

Opatija on Blues 2 u Gervaisu

New Project (8)

Riccardo Staraj priprema glazbeno – poetsko- scenski performance

Jedan od najproduktivnijih umjetnika našeg podneblja Riccardo Staraj priprema još jedan intrigantan umjetnički pothvat koji predstavlja sintezu svih njegovih umjetničkih perspektiva, a to su glazba i poezija sjedinjene blues formu.

Glazbeno – poetsko – scenski performance Riccarda Staraja i Midnight blues benda naziva OPATIJA ON BLUES 2 održat će se petak 18.01. u 20.30 u centru Gervais u Opatiji. Uz bend kojeg čine Riccardo Staraj vokal, Marko Sedlak – gitara, Jure Prša – bas, Edi Lazarić – bubnjevi, Josip Rubinić – truba, nastupit će i gosti: Mauro Staraj na klavijaturama, Šajeta, te poznati hrvatski usnoharmonikaš Tomislav Goluban. Za video art zadužen je CYBORGIX4E75.

Cijena ulaznice je 40 kn a paket zajedno s CD-om 70 kn. Ulaznice se mogu kupiti u Festivalu Opatija, Dallas music shopu, Croatia records music shopu, Caffe bar-u Nad Urom u Rijeci i on line http://www.mojekrate.hr

OPATIJA ON BLUES 2 je drugo izdanje bluesa u Gervaisu nakon lanjske uspješne večeri Staraja i Jed Becker’s group. Gosti koje je R. Staraj pozvao su njegov prezimenjak Mauro Staraj koji će odsvirati s bendom nekoliko blues standarda, Šajeta sa svojim Bluesom od šparoga, te Tomislav Goluban na usnoj harmonici.

Za video art i elektronsku glazbu koja će pratiti jedan Starajev recital, Riccardov je prijatelj i umjetnik CYBORGIX4E75 osmislio je vizual. Biti će to audio vizualni happening bluesa, poezije i sjajnog putopisnog video arta, kako to Staraj voli nazvati Kombinacija koncerata, kazališta i filma, dakle jedan multimedijalni projekt sjajnih glazbenika koji pripadaju podneblju Liburnije i Rijeke izuzev Tomislava Golubana, Starajevog prijatelja, bez čije je usne harmonike ovakav program nezamisliv.

MarketingMNK Gorovo

Velika dvorana kulturnog centra Gervais prava je pozornica za ovakvu vrstu umjetničkog izričaja.

Keep on bluesing in the free world!

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top