Marketing
Sport

Opatija nastavila s pozitivnim nizom, derbi u Sigetu završio bez pogodaka

NK Opatija

Hrvatski dragovovljac i Opatija odigrali su bez pobjednika (1:1) derbi kola.

Opatija je derbi za prvo mjesto igrala sa šestoricom igrača na klupi (Kurilić, Bogolin, Weitzer, Fumić, Pejanović, Čanković), ozljede i umor prorijedili su redove opatijskog drugoligaša.

Trener Zoranu Bogolinu izbor je bio olakšan budući da su igrala dvojica debitanata (Mohorovičić, Bjelanović), koji su pravo nastupa stekli dan prije utakmice.

U 44. minuti Zgrablić je zatresao vlastitu mrežu, čime su domaćini stekli prednost neposredno pred odlazak na odmor.

U drugom dijelu Opatija je polako dizala ritam, inicijativa je nagrađena pogotkom u 82. minuti, kada je mladi Bogolin na drugoj vratnici skrenuo loptu u mrežu – 1:1.

Time je Opatija nastavila niz bez poraza na gostovanjima.

– Meni je u borbi za ostank bitno da ovi iza nas na ljestvici gube, ovi naprijed neka pobjeđuju, ha, ha,… Ne mogu ocjenjivati igru ovako vruće glave, ono što mogu reći da smo opet nadtrčali jednu mladu i rastrčanu momčad, igramo u istom ritmu cijelu utakmicu, to je segment s kojim sam zadovoljan, kaže trener Zoran Bogolin.

Marketing

U utakmici protiv lidera nastavili ste niz bez poraza u gostima?

– Da nije bilo Cibalije na Kantridi, ne bi znali za poraz! Sada dolazi Osijek II, jaka i motorična momčad, njima odgovara ovaj tiram srijeda – subota, imaju puno igrača, stalno rotiraju. Odmorit ćemo se dva dana, vidjet ćemo, svaka je utakmica priča za sebe.

Igrala su dvojica debitanata, Bjelanović i Mohorovičić?

– Vidi se da nisu dugo igrali, ali dobro će nam doći.

55555

Zadnje novosti

To Top