MarketingMariner keramika
Opatija

Opatija Coffeehouse Debates

208710288_3537361079700347_7438971915894790386_n

Predstavljanje društvene igre Bridž

Projekt popularizacije znanosti Opatija Coffeehouse Debates u sklopu svog projektnog pravca “Kulturni forum” ovog utorka, 15.3. s početkom u 19 sati, u prostorima Udruge “Kulturni front” (M. Tita 42, Opatija) donosi predstavljanje društvene igre bridž, koju će održati Stella Dobrijević.

Bridž je igra detekcije, asocijacije, strasti, temperamenta, inteligencije, mašte, logičkog razmišljanja, psihologije, koncentracije, znanja, kreativnosti memorije, suradnje, tolerancije, vještine zaključivanja, kombinatorike, teorije vjerojatnosti, analize donošenja odluka i samokontrole. U ovoj složenoj i intelektualno izazovnoj igri uživa preko 220 milijuna ljudi diljem svijeta, a svi zainteresirani moći će doći do prostora Udruge “Kulturni front” i naučiti osnove o ovoj igri, ali i promatrati demonstraciju koju je prirediti četvero iskusnih igrača.

Igru će predstaviti diplomirana ekonomistica Stella Dobrijević, iskusna, kompetitivna i dinamična mlada osoba koja je bridž igrala u juniorskoj reprezentaciji Hrvatske. Dobrijević živi u Rijeci a radi u Opatiji, te aktivno igra bridž i sudjeluje u aktivnostima njegove promocije.

MarketingMariner keramika

Organizatori iz Udruge “Kulturni front” pozivaju sve zainteresirane da se pridruže ovoj zanimljivoj prezentaciji, nauče nešto novo i možda pronađu još jedan način kako kvalitetno i u dobrom društvu provoditi kasne zimske večeri.

55555
MarketingNovax

Zadnje novosti

To Top