MarketingModerato
Opatija

Oleg Butković i Gari Cappelli posjetili Opatiju i dali potporu kandidatu za gradonačelnika Marku Čoriću

182899683_484865422565525_1804277285048628302_n

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković i kandidat HDZ-a za župana Primorsko goranske županije Gari Cappelli bili su u Opatiji te pružili podršku kandidatu HDZ-a za gradonačelnika Grada Opatije Marku Ćoriću i kandidatkinji za dogradonačelnicu dr.sc. Dini Šverko

Obratili su se prisutnim novinarima. „Došao sam dati potporu kandidatu za gradonačelnika gospodinu Čoriću i naravno stranačkoj listi. Prije dolaska u Opatiju potpisali smo iznimno važan projekt za Općinu Matulji to je čvor Trinajstići koji ide u realizaciju. Danas se u Primorsko goransku županiju, samo u sektoru Mora, prometa i infrastrukture ulaže oko dvije milijarde kuna. Nova cijev tunela „Učka“, nastavak i realizacija autoceste do Matulja s adekvatnim prometnim rješenjima, a tu spada i ulaz u Opatiju. Iako je to u nadležnosti županijskih cesta snažnu potporu dajemo i opatijskoj zaobilaznici“, zaključio je Butković.

Nakon Olega Butkovića novinarima se obratio kandidat za župana Gari Capelli. „Došao sam dati potporu Marku za gradonačelnika. Kao čovjeku koji godinama, da se tako izrazim, konzumira turizam prirodno mi je doći u Opatiju. Opatija je uz bisere poput crikveničku rivijeru i otoke predvodnica turizma u RH. Moraju se do kraja iskoristiti mogućnosti koje Opatija kao destinacija nudi. Kada govorimo o Opatiji paket turističkih proizvoda koje ona nudi mora biti zajednički s Gorskim Kotarom, tu ćemo postići snažnu sinergiju Opatije i Gorskog kotara i napraviti iskorak u zdravstvenom turizmu. Zdravstveni turizam po potrošnji jedan je od najjačih potrošača u svijetu, godišnji rast zdravstvenog turizma kreće se između 15 i 20 posto, naravno u normalnim okolnostima.“ Naglasio je Cappelli.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Posljednji je govorio Marko Čorić koji je rekao: “Hvala gospodinu Cappelliju, resornom ministru Olegu Butkoviću kao i svim našim sugrađanima koji su nas došli podržati. Ovaj grad i Liburnija puno daje državi, a zahvaljujući ministru Butkoviću puno se vraća u naš kraj. U pogledu klasičnog turizma želja nam je da uz kongresni, zdravstveni i nautički turizam zaživi i sportski turizam, a to sam iskomunicirao u svom predizbornom programu. Naime, vrijeme da se na lokaciji Triestine u Ičićima konačno izgradi nacionalni sportski kampus. To mi je velika želja“ Rekao je Čorić.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top