MarketingMariner keramika
Kultura

OKO se pridružuje obilježavanju 250 godišnjice rođenja Ludwiga van Beethovena

Damir Smerdel

Opatijski komorni orkestar ove je godine pripremio posebnu novogodišnju glazbenu čestitku koja će biti objavljena na službenoj facebook stranici OKO-a te njihovu youtube kanalu, a kojom će se pridružiti svijetu u obilježavanju 250 godišnjice rođenja velikog njemačkog genija Ludwiga van Beethovena.

Ove se godine svako obilježavanje čini doista besmisleno i dosta događaja kojima smo bili okruženi možda je bolje zaboraviti u svakom pogledu. No, ova bi godina u normalnim uvjetima bila ta u kojoj bi sve koncertne dvorane svijeta obilježavale, za cijelo čovječanstvo bitnu, 250. godišnjicu rođenja Ludwiga van Beethovena. No, kako je ovogodišnja mantra riječ online, onda su i OKO-vci odlučili odati počast tom velikanu ‘onlajn’, a kako drugačije?

‘Ovu ćemo godinu simbolično, na njen zadnji dan, zaključiti koliko je to uopće moguće radosno, uz optimistične note velikog njemačkog majstora. Uživajte u prekrasnim kadrovima naše bajkovite Opatije uz glazbenu podlogu Beethovenove Druge i Četvrte u koncertnoj izvedbi našeg ansambla proteklih godina te uz riječ-dvije o velikom skladatelju i njegovom opusu. Svima od srca želimo sretnu i uspješnu Novu 2021. godinu!’ poručio je osnivač i dirigent OKO-a Damir Smerdel.

Napomena:

– glazbeni film OKO-a će biti objavljen na službenoj Facebook stranici OKO-a u četvrtak 31.12.2020. u prijepodnevnim satima (https://web.facebook.com/opatija.oko)

– ukoliko putem svojim portala želite ‘uploadati’ video šaljemo i link s kojega ga možete preuzeti: https://we.tl/t-qrz6ujIcYb

– video se nalazi i na youtube kanalu OKO-a te ga također možete podijeliti: https://youtu.be/MbGoYOTjtU8

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top