Marketing
Sport

Odvožena druga etapa “Biciklističkog raja”

mario zubčić
foto: Jan Mastrović

Druga etapa projekta pod pokroviteljstvom „Valamar All You Can Holiday“, završila je tiho i bez vjetra uz savršen zalazak sunca na ulasku u Grad Knin

Jutro je započelo vožnjom automobilima do vrha Sv. Jure na Biokovu, od kuda je Mario Zubčić započeo svoju 2. od 9. etapa kroz Hrvatsku.
Tim je prošao kroz Omiš te posjetio ACI marine Split i Trogir, od kuda je Mario nakon ručka započeo posljednji dio vožnje do Knina. Članovi BK Kairos iz Trogira, Zoran Perić, Viktor Novak, Jerko Žunić, Ozren Čmrečnjak i Frane Perić ispratili su Maria, a dvojac Zoran Perić i Ozren Čmrečnjak došli su s njime do Knina.

Mario Zubčić nakon 2. etape je rekao: “Nakon onog jučer to je bilo za očekivati. Između ostalog plan je bio malo se poštedjeti, ali nisam siguran da sam uspio. Riješen još jedan dan. Sutra Knin-Skradin-Vodice-Zadar-Starigrad Paklenica 3/9. Hvala dečkima iz BK Kairos na podršci i zajedničkoj vožnji od Trogira do Visit Knin”.

mario zubčić

Foto: Jan Mastrović

Mario je prošao 214 kilometara, uz prosječnu brzinu od 27,30 km/h, proveo 7 sati i 49 minuta na biciklu. Visinska razlika od početka do kraja iznosila je 1973 metra.

MarketingMNK Gorovo

3. Etapa – uz podršku Adriatic Croatia International Cluba vozi se 11. svibnja 2019. i povezuje Kninsku tvrđavu, kroz Nacionalni park Krku, uz posjet ACI marinama Skradin i Vodice te Općini Pirovac s Nacionalnim parkom Paklenica u Starigradu Paklenici.

Mario zubčić

foto: Jan Mastrović

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top