MarketingMariner keramika
Opatija

Održane svečane promocije studenata Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Za_web_1
Foto: Kurti/FMTU

Održane svečane promocije studenata Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

29. i 30. travnja 2022. održana je svečana promocija diplomanata Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Sveučilišta u Rijeci.

Promocija je održana na Fakultetu u prekrasnom ambijentu uz more i okupila je veliki broj diplomanata i njihovih obitelji i gostiju.

Tom prigodom promovirano je 213 magistara ekonomije, 284 sveučilišnih prvostupnika ekonomije i 1 stručna prvostupnica ekonomije.Dekanica_2

Posebne pohvale išle su najuspješnijim studentima preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija

Na preddiplomskom sveučilišnom studiju Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu najuspješnije studentice su Leonarda Fabing, Barbara Jerković, Nikolina Ritossa a na preddiplomskom sveučilišnom studiju Menadžment održivog razvoja Emili Štemberger, Magdalena Marković i Jelena Radić.

Screenshot 2022-05-04 161531

MarketingMariner keramika

Najuspješnije studentice na diplomskom sveučilišnom studiju Menadžment u turizmu su Jelena Cimaš Vešligaj, Antonio Jakovina i Laura Valentić. Na diplomskom sveučilišnom studiju Marketing u turizmu najuspješnije studentice su Martina Dumbović, Petra Kurajica i Dorotea Katić, na diplomskom sveučilišnom studiju Menadžment u hotelijerstvu Dora Rašan, Marija Tariba i Laura Ćosić te na diplomskom sveučilišnom studiju Održivi razvoj turizma Marta Prpić, Paula Gruškovnjak i Lara Troha.

S ciljem poticanja izvrsnosti Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu na svečanoj promociji magistara ekonomije nagrađuje najuspješnijeg studenta ili studenticu diplomskog sveučilišnog studija, s najvećom pohvalom Summa Cum Laude. Ove godine je ta čast pripala Jeleni Cimaš Vešligaj, studentici diplomskog sveučilišnog studija Menadžment u turizmu.

Nakon održanih promocija za sve diplomante i njihove goste organizirano je zajedničko druženje u parku Fakulteta.Za_web_2

 

 

55555
MarketingMariner

Zadnje novosti

To Top