MarketingMariner keramika
Matulji

Održana primopredaja dužnosti u Općini Matulji

thumbnail (1)

Vedran Kinkela službeno preuzeo poziciju načelnika Općine Matulji

Dana 07. lipnja 2021.godine održana je primopredaja dužnosti u Općini Matulji između Ćiković Maria kojemu je dana 06.06.2021.godine prestala dužnost općinskog načelnika Općine Matulji te Vedrana Kinkela koji je dana 07.06.2021.godine stupio na dužnost općinskog načelnika Općine Matulji.

Primopredaji su nazočili:
– Mario Ćiković, općinski načelnik kojemu je prestao mandat
– Bruno Frlan, zamjenik općinskog načelnika kojemu je prestao mandat
– Vedran Kinkela, novoizabrani općinski načelnik
– Eduard Baćić, novoizabrani zamjenik općinskog načelnika
– Danijel Jerman, pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela.

thumbnail
Sukladno članku 10.a Zakona o postupku primopredaje vlasti Mario Ćiković kao općinski načelnik kojemu je prestao mandat podnio je Vedranu Kinkela općinskom načelniku Općine Matulji kojemu je mandat započeo pisano izvješće o obavljanju poslova iz svojeg djelokruga.
Na primopredaji je istaknuto da se Općina predaje u stabilnom financijskom stanju bez nepodmirenih dospjelih obveza sa stanjem na računu od 23.mil.kuna te brojnim započetim projektima i aktivnostima.

MarketingMariner keramika

Općinski načelnik koji je preuzeo dužnost ukratko je upoznat sa najznačajnijim projektima koji su u tijeku te radnjama i aktivnostima koje su od značaja za završetak istih odnosno za pripremu ostalih projekta i aktivnosti planiranih Proračunom.
Općinski načelnik Vedran Kinkela svoju će dužnost obnašati profesionalno dok će zamjenik općinskog načelnik Eduard Baćić za sada svoju dužnost obnašati volonterski.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top