MarketingMariner keramika
Opatija

Odobrenje za izvođenje radova tijekom ljeta

New Project (1)

Odobrenje za izvođenje radova na rekonstrukciji Centra za socijalnu skrb

Gradonačelnik odobrio izvođenje radova na rekonstrukciji Centra za socijalnu skrb

Gradonačelnik je temeljem svoje zakonske ovlasti Centru za socijalnu skrb Opatija izdao Odobrenje za izvođenje radova na rekonstrukciji pomoćne građevine na adresi Nova cesta 19. u vremenskom razdoblju od 01. 06. 2019. godine do 15. 09. 2019. godine, osim blagdanima i nedjeljama.

Riječ je o projektu od posebnog interesa koji se u 100% iznosu financira iz sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj, a kako bi se svi troškovi radova priznali u cijelosti, rok za njihovo završavanje mora biti do 06. 10. 2019. godine jer se u protivnom gubi mogućnost financiranja iz Europskog fonda. Vrijednost radova je 1.602.760,00 kn. Glavnina radova izvodi se radi poboljšanja pristupačnosti CZS-a za osobe s poteškoćama u kretanju (osobe s invaliditetom) kao i za osobe s problemima u razvoju

MarketingMariner keramika

Budući da se radi o vrlo senzibilnoj tematici koja podrazumijeva izvođenje radova s ciljem pomoći osobama s poteškoćama u kretanju i razvoju, a na području nadležnosti centra stanuje 479 odraslih osoba s invaliditetom i 56 djece s teškoćama u razvoju te je pozitivno da Centar za socijalnu skrb koristi sredstva Europskog fonda za regionalni razvoj u 100% iznosu, a zbog čega je radove potrebno dovršiti prema planu, doneseno je ovo odobrenje.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top