MarketingMNK Gorovo
Opatija

Odluka o stipendistima Grada Opatije

stipendija

Gradonačelnik Ivo Dujmić potvrdio je Prijedlog lista kandidata za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija Grada Opatije za školsku/akademsku godinu 2019/2020

Na natječaj je pristiglo ukupno 116 prijava, 108 pristupnika, obzirom da su se neki pristupnici prijavili na osnovu više kriterija. Za učeničke stipendije stigla je 41 prijava. Utvrđeno je da 8 prijava ne udovoljava uvjetima natječaja pa će biti dodijeljene 32 učeničke stipendije, 30 prema kriteriju školskog uspjeha i 2 za deficitarna zanimanja.

Za studentske stipendije pristiglo je 75 prijava, odnosno javilo se 69 pristupnika. Utvrđeno je da 14 prijava ne zadovoljava uvjete pa će biti dodijeljeno 56 studentskih stipendija i to 47 prema kriteriju akademskog uspjeha, 1 prema kriteriju imovinskog statusa i 8 stipendija za deficitarna zanimanja.

Ukupno će za tekuću školsku i akademsku godinu biti dodijeljeno 88 stipendija, dok je prošle godine Grad Opatija imao 86 stipendista. Učenici, stipendisti Grada Opatije mjesečno dobivaju 500 kuna stipendije i to kroz 10 mjeseci, a studenti po 1.000 kuna kroz 12 mjeseci.

Svečano potpisivanje ugovora o stipendijama bit će održano 30. prosinca 2019. u 12 sati u Centru Gervais. Stipendisti će o svemu biti obaviješteni putem svojih mail adresa.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

5-Odluka-o-utvrđivanju-konacne-liste—stipendije

Izvor: Opatija.hr

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top