MarketingMNK Gorovo
Politika

Odgovor Fernanda Kirigina na navode Emila Priskića

kirigin

Predsjednik opatijskog SDP-a u svom se priopćenju osvrnuo na izjave Emila Priskića. Priopćenje prenosimo u cijelosti

Dakle, nakon što sam detaljno provjerio o čemu je zapravo riječ ukratko mogu samo konstatirati da su to fikcije gospodina Priskića svojstvene čovjeku koji je promijenio pet političkih stranaka od desnog na lijevo i natrag koji teži samo ka razdoru i nesuradnji. Ne znam što on uopće ima s nezavisnom listom Klaudia Gregorovića, a niti me baš i zanima.

Lista predvođena Ivanom Mišćenićem koju se proziva za kopiranje programa najavljuje aktivno zalaganje za rješavanje svih onih svakodnevnih životnih problema Opriča kao i za realizaciju već više puta obećanih većih projekata: proširenja ceste prema Dobreću, uređenja javnih parkirališta (za stanare ulice B. Honovića i na Konjskom), uređenje ulica D. Tominića i Put Oprič, proširenja javne rasvjete na Konjskom… što je jasno vidljivo na plakatima i letcima koji su već danima odštampani, zalijepljeni i podijeljeni.

MarketingMNK Gorovo

Sama činjenica da su ti nabrojeni veći projekti već višekratno obećavani od strane gradonačelnika govori da se radi o nečem nužno potrebnom ali starom obećanju za što su se zalagali sada već bivši članovi prijašnjih saziva Mjesnog odbora Oprič koji su predstavljali SDP. Dakle, ne može se nazivati idejom ili kopijom nešto što je tema već dugi niz godina i koja se ponavlja. Nažalost, izvršna vlast u kojoj sudjeluje i gospodin Priskić nije predvidjela u ovogodišnjem proračunu Grada Opatije kao i u projekcijama gradskog proračuna za 2021. i 2022. godinu sredstva za niti jedan od navedenih projekata pa mi nije jasno što mu smeta da više kandidata ima zajednički stav o projektima koji je potrebno realizirati. Osim toga sama činjenica da gospodin Gregorović  koji je sudjelovao u radu prijašnjih saziva MO Oprič ne iznosi nikakve izjave za javnost i nema primjedbe već to radi gospodin Priskić govori više od tisuću izgovorenih riječi.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top