MarketingMNK Gorovo
Kastav

Odazovite se na akciju Zelena čistka 2019. u Kastvu

čistka

Grad Kastav se i ove godine uključuje u najveću nacionalnu kampanju zaštite okoliša – Zelena čistka 2019.

Zelena čistka će se održati u subotu, 21. rujna u sklopu Svjetskog dana čišćenja (World Cleanup Day). U razdoblju od 9,30 do 13 sati čistit ćemo lokaciju koja se nalazi na granici s Općinom Viškovo (vidi u prilogu), a riječ je o divljem odlagalištu otpada. Grad osigurava rukavice i vreće, te odvoz otpada, a nadamo se da će se akciji odazvati što više volontera kako bismo se i na taj način pridružili akciji koja se u isto vrijeme održava u 150 zemalja svijeta.

World Cleanup Day započinje 21. rujna 2019. godine u 10 sati u Novom Zelandu, a s izlaskom Sunca u svakoj vremenskoj zoni volonteri će prenositi zeleni val u svojim zemljama. Akcija će obuhvatiti sve 24 vremenske zone i završiti 36 sati kasnije na Havajima. Cilj akcije je okupiti 5% ukupnog stanovništva Republike Hrvatske, utjecati na podizanje svijesti građana o problemu neodgovornog odnosa prema okolišu i očistiti čitavu Lijepu našu u samo jedan dan.

Dosadašnjih sedam akcija okupilo je 357.932 volontera iz svih krajeva Lijepe naše, koji su zajedničkim snagama očistili ilegalna odlagališta otpada i utjecali na podizanje razine svijesti o odgovornom ponašanju prema prirodi koja nas okružuje.

MarketingMNK Gorovo

Odazovite se ovoj akciji, dobro je za planet Zemlju a dobro je i za vas. Malo kretanja nikome ne škodi!

Kontakt osoba: Marin Balenović, 091/222-0790

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top