Marketing
Regija

Obiteljsku potragu za božićnom čarolijom

potraga za blagom

Društvo „Naša djeca“ Opatija poziva obitelji da se i ove godine uključe u Obiteljsku potragu za božićnom čarolijom

Vrijeme blagdana provedite u kreativnoj atmosferi okruženi svojim najdražima. Obiteljska potraga za božićnom čarolijom interaktivna je igra za cijelu obitelj u kojoj članovi obitelji djeluju kao tim te rješavaju prigodne zadatke. Zanimljivost igre je u tome što su svi sudionici pobjednici.

Društvo Naša djeca organizira potragu u Lovranu i u Opatiji

Obiteljska potraga za božićnom čarolijom održat će se u Lovranu 22. prosinca 2018. s početkom u 10:00 sati.

Početak potrage je na ulazu u lovranski stari grad (pod voltom sa strane mula). Nakon potrage, na trgu Sv. Jurja ispred lovranske crkve održat će se prigodan program s nastupima mališana i gostima iznenađenja.

MarketingMNK Gorovo

U Opatiji će se Obiteljska potraga za božićnom čarolijom održati 23. prosinca s početkom u 16:00 sati. Početak potrage je kod kipa Miroslava Krleže (iznad plaže Slatina). Potraga završava do 17:00 sati jer tada slijedi predstava za djecu Vrtuljak u izvedbi Teatra Oz. Predstava će se održati u Paviljonu Juraj Šporer, a ulaz je slobodan.

Sudionici se mogu prijaviti ispunjavanjem online prijavnice. Prethodne prijave su obavezne zbog ograničenog broja sudionika.
Pozivaju se obitelji da se priključe božićnoj čaroliji te svojim dolaskom i sudjelovanjem pridonesu stvaranju pozitivne atmosfere i kvalitetno provedenom obiteljskom vremenu.
Link na prijavnicu: https://drndop.wufoo.com/forms/prijavnica/

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top