MarketingMariner keramika
Mošćenička Draga

Obilježavanje Kandalore u Mošćenicama

mošćenice

U Mošćenicama će se u subotu, 02. veljače u 17:00 sati pod pokroviteljstvom općine Mošćenička Draga i TZ općine Mošćenička Draga obilježiti Kandalora, Povijesni dan Mošćenica.

Cvjetana Miletić predstaviti će knjigu „A srce se nada“ autorice Nadije Rubešau restoranu Perun, a u sklopu programa nastupiti će mali čakavčići Područne škole Eugen Kumičić. Nastupu će se prodružiti Riccardo Staraj, Mateo Rudan, Elena Rudan i Zelda Bašić.

Redatelj i scenarist predstave Štorija va 5 čini – leto 1762. Riccardo Staraj predvidio je prvi dio zanimljive predstave održati na otvorenom, ispred šterne sv. Bartula. Predstava na oprten po Mošćenicah, Štorija va 5 čini – leto 1762 nastavlja se dalje u restoranu Dopolavoro.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Treći čin igra se u crkvi sv. Andrije, četvrti u Tošu a zadnji na Stražnice. Predstava će nas vratiti u daleku 1762. godinu uz pomoć glumaca: Edi Dešković, Brakno Lazarić, Silvana Milotić, Dušan Rubinić, Trio Svetog Bartola, Kor Kaštel Mošćenic, Marino Krnetić, Nelo Brunjak, Dalibor Beroš, Bernard Jurinović, Dorian Brdar i Kristijan Dražul.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top