MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Sport

Obilježavanje Dana Europe „Gremo na Učku“

Učka
FOTO: croatia.hr

Uključite se u ovogodišnju manifestaciju povodom Dana Europe i Dana pobjede nad fašizmom – „Gremo na Učku“

Manifestacija se radi kiše proteklih godina odgađala više puta pa je organizator odlučio prebaciti događaj na datum koji će uskoro priopćiti a koji će biti između 1. kolovoza i 30. rujna 2019. godine.

U organizaciji Savjeta mladih Istarske i Primorsko-goranske županije ova manifestacije ima za cilj da se na moderan i zanimljiv način prigodno obilježi Dan Europe i Dan pobjede nad fašizmom kroz promociju vrijednosti antifašizma i njegove ostavštine.

U svrhu promocije tradicionalnih manifestacija te promocije važnosti zdravog i aktivnog života organizirat će se dva centralna punkta s kojih će svi zainteresirani započeti uspon na Učku odnosno start s Istarske strane i start sa strane Primorsko-goranske županije.

Pozivaju se organizacije da po želji organiziraju i vlastite rute, a sve s istim ciljem okupljanja na centralnom platou ispred bivšeg odmarališta INA-e na Učki.

U sklopu manifestacije „Gremo na Učku“ za sve okupljene organizirat će se prigodan program za najmlađe sudionike uz „Zemlju Zabave“, te prigodni koncert grupe Top of the pops i legendarnog Šajete s bendom.

Marketing

Za sve zainteresirane biti će organiziran prijevoz autobusima iz većih gradova. O detaljnom planu prijevoza obavijestit ćemo vas naknadno, nakon što organizator sakupi sve prijave zainteresiranih organizacija i pojedinaca.

Sve zainteresirane organizacije i pojedince potrebno je ispuniti Obrazac za prijavu te ga dostave na email:
gremonaucku@gmail.com ili putem online obrasca https://forms.gle/6UBajCPPzMWQEqeJ6

Želimo okupiti sve generacije, obitelji s djecom, sportašice i sportaše, rekreativce, zaljubljenike u prirodu i dobru zabavu te oživljavajući tradiciju približiti građanima Europu, a Europi Istru i Primorsko-goransku županiju na najzdraviji način -poručuju organizatori.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top