MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA
Obavijesti o radovima

Obavijest o zatvaranju prometa dijelom Ulice I. M. Ronjgova

radovi

Obavještavaju se građani o potpunom zatvaranju dijela Ulice Ivana Matetića Ronjgova u Voloskom dana 16. svibnja 2022. zbog demontaže kranske dizalice koja je korištena kod izvođenja radova na izgradnji objekta.

Promet će biti zatvoren za sva vozila u ukupnoj dužni od 60 metara, nakon prolaska zadnjeg autobusa javnog prijevoza u noći s 15. na 16. svibnja do cca 18,00 sati u ponedjeljak 16. svibnja. Za sav promet zatvorit će se i dio Ulice Črnikovica, njen zapadni izlazni trak koji vodi prema Opatiji.

Promet će se usmjeravati na zaobilazne pravce Ljubljanskom ulicom, Kvarnerskom cestom, Novom cestom, Ulicom I. Pošćića i dalje Ulicom I. K. Jeretova ili Novom cestom prema Opatiji. Na dijelu Ulice I. M. Ronjgova bit će dozvoljeno lokalno prometovanje do i od stambenih objekata koji se nalaze na dijelu predmetne ulice. Prometovanje preko Ulice Črnikovica bit će dozvoljeno samo u smjeru Rijeke.

Linija 32 javnog gradskog prijevoza kretat će se obilaznim pravcem – Ljubljanskom cestom, Kvarnerskom i dalje Novom cestom prema Opatiji.

MarketingMariner keramika

Izvor: Grad Opatija

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top