MarketingKarneval Opatija
Matulji

Obavijest o obvezama komunalne naknade i naknade za uređenje voda

obavijest_matulji (1)

Iz Općine Matulji obavještavaju građane da su poslane uplatnice za plaćanje komunalne naknade i naknade za uređenje voda za 2022. godinu, a temeljem važećih rješenja Općine Matulji te Hrvatskih voda.

Uplatnice su poslane putem pošte te na adresu elektroničke pošte ukoliko su obveznici dostavili suglasnost u prošloj godini. Kako su ove godine po prvi put slane uplatnice putem elektroničke pošte, ukoliko ste zatražili ovakav način primanja uplatnica, a iste niste primili, svakako provjerite mapu neželjene pošte.

Mole se građani da uplate vrše sukladno modelu i pozivu na broj navedenom na priloženim uplatnicama, kako bi se uplata ispravno evidentirala.
Ukoliko se uplate vrše iz inozemstva, potrebni dodatni podaci su: SWIFT/BIC: ESBCHR22

Podsjećamo da se, kao i dosadašnjih godina, uplatnice mogubez naknade platiti u svim poštanskim uredima Hrvatske pošte.

Također, postoji mogućnost da se ubuduće uplatnice primaju putem elektroničke pošte. Na web stranici Općine Matulji možete pronaći obrazac suglasnosti za slanje uplatnica putem elektroničke pošte za 2023. godinu. Suglasnost je potrebno ispuniti i dostaviti na e-mail: opcina.matulji@matulji.hr ili putem pošte na adresu Trg Maršala Tita 11, 51211 Matulji.

U slučaju dodatnih pitanja te u slučaju da niste primili uplatnice možete se obratiti Općini Matulji putem sljedećih kontakata:

Tel: 051 401 473

MarketingVISIT OPATIJA

Tel: 051 274 283

E-mail: racunovodstvo@matulji.hr

E:mail: opcina.matulji@matulji.hr

Izvor: Općina Matulji

55555
MarketingVISIT OPATIJA

Zadnje novosti

To Top