MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Kultura

Nove internet stranice Festivala Opatija

Capture

Festival Opatija redizajnirao je i osuvremenio svoje internetske stranice

Moderan koncept novih internetskih stranica Festivala Opatija najprije preko destinacije označava lokaciju i zatim posjetitelje dovodi do samog događaja, a s obzirom na dvije lokacije postoji zaseban dio za Ljetnu pozornicu i za Centar Gervais.

Zatim je tu program događanja koji je moguće pratiti preko kalendara ili filtera pa posjetitelji mogu pratiti događaje kronološki ili se opredijeliti po onome što ih zanima: film, kazalište, koncerti, itd. Stranica je također prilagođena za mobilne uređaje, a izrađena je u kombinaciji hrvatskog i engleskog jezika što se pokazalo poželjnim s obzirom na sve veći broja publike i korisnika koji imaju potrebu za višejezičnošću.

„Prvo smo ojačali naš program s brojem i raznovrsnošću događanja, a to za sobom vuče potrebu moderniziranja. Ne tako davno ulaznice su se kidale ručno, danas imamo kodove i laserske čitače koji smanjuju otpadni papir. Zatim smo redizajnirali programske plakate i knjižice kako bi bile prikladne programu, a sada je tu i nova internetska stranica. Stara stranica je naprosto dala svoje i više nije bila na razini kvalitete programa koji se nudi, stoga se nadam da će se nova svidjeti našim posjetiteljima“, rekao je Ernie Gigante Dešković, ravnatelj Festivala Opatija.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Novu stranicu možete pogledati na https://www.festivalopatija.hr/

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top