Marketing
Opatija

Novosti u vezi plaćanja parkinga u Opatiji

parking ivo dujmić
foto: facebook.com/ivodujmic.hr

Novi aparati koji primaju novčanice i kartice te aplikacija olakšati će plaćanje parkinga u Opatiji

Tvrtka “Opatija 21” će na parkirališta koja spadaju pod nultu zonu u Opatiji od Voloskog do Ike postaviti 20 potpuno novih parkirnih automata najnovije tehnologije koji će primati novčanice, kovanice i kartice. To će olakšati plaćanje onima koji nemaju dovoljno sitniša kod sebe.

Za one koji ne znaju dostupna je PayDo.hr, jednostavna pregledna mobilna i web aplikacija koja korisniku omogućava brzo i jednostavno plaćanje parkiranja, prepaid parking bonova, povlaštenih parkirnih karata, kao i naloga za dnevne parkirne karte, bez dodatnih troškova.

Za korisnike parkiranja u Opatiji PayDo mobilna i web aplikacija omogućuje jednostavno plaćanje satne ili dnevne karte (bez plaćanja uobičajene naknade mobilnih operatera za slanje SMS poruke), odnosno kupovinu prepaid parking bona (PPB). Pri prvom korištenju treba obaviti jednostavan postupak registracije unosom traženih podataka, a registracija se potvrđuje klikom na aktivacijski kod u dobivenom aktivacijskom e-mailu.

S obzirom da se radi o uvođenju nove aplikacije, da bi se korektno prenijeli svi postojeći podaci korisnika (stanje računa prepaid bona, povlaštene karte i sl.), kao i radi podizanja razine sigurnosti i zaštite osobnih podataka, uvedene su manje promjene u načinu prijavljivanja za korisnike povlaštenih parkirnih karata i prepaid bonova. Prije prvog korištenja, korisnici će na blagajni Opatije 21 d.o.o. dobiti verifikacijski kod kojim će moći pristupiti svojim podacima putem PayDo aplikacije.

Stoga iz tvrtke Opatija 21 d.o.o. ljubazno mole sve korisnike da prilikom sljedeće kupnje ili produženja povlaštene parkirne karte dođu na blagajnu u dvoranu Marino Cvetković radi provjere ispravnosti i nadopune podataka potrebnih za izdavanje povlaštenih parkirnih karata te izdavanja verifikacijskog koda.

Marketing

Korisničko sučelje PayDo mobilne aplikacije vrlo je pregledno i za manje iskusne korisnike. Potrebno je preuzeti aplikaciju putem App Store-a ili Google Play-a i registrirati se. Ako na mobilnom uređaju imate uključen GPS, odnosno očitavanje lokacije, PayDo aplikacija će vam odmah ponuditi odgovarajući grad – u našem slučaju – Opatiju. Odaberite želite li platiti satnu ili dnevnu kartu ili kupiti parking bon – upišite svoju registarsku oznaku, biraj broj sati i platite na željeni način. PayDo aplikacija podsjeća na vrijeme isteka parkiranja kako bi izbjegli dodatne troškove.

Korisnici povlaštenih parkirnih karata – iznajmljivači apartmana putem PayDo aplikacije i web portala mogu prijavljivati registarske oznake vozila gostiju koji koriste parking na temelju povlaštene parkirne karte vlasnika apartmana.

Ova usluga Infoart grupe, koja uključuje mobilnu i web aplikaciju za brzu i jednostavnu on-line kupnju parkirnih karata u Hrvatskoj, već je dostupna u ovim gradovima: Biograd na Moru, Bjelovar, Crikvenica, Čakovec, Dubrovnik, Đakovo, Đurđevac, Hvar, Jastrebarsko, Karlovac, Koprivnica, Korčula, Ludbreg, Murter, Novi Vinodolski, Ogulin, Orebić, Osijek, Poreč, Požega, Pula, Rab, Rijeka, Rovinj, Samobor, Sisak, Slano, Slavonski Brod, Split, Šibenik, Varaždin, Vinkovci, Virovitica, Vodice, Vodnjan, Vukovar, Zadar, a od 4. ožujka dostupna je i građanima Opatije, odnosno korisnicima usluge parkiranja na javnim parkiralištima Grada Opatije.

 

55555
MarketingNovax"

Zadnje novosti

To Top