MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Opatija

Novo radno vrijeme Turističke ambulante

kruzer opatija mul
foto: smiljan prpić

Zbog nedostatka liječnika izmjene radnog vremena tijekom sezone

Turistička ambulanta Opatija je osnovana 1995. godine i djeluje u zgradi Hitne medicinske pomoći Opatija, u ulici Vladimira Nazora 4. telefon. Ovoga ljeta ambulanta ima novo radno vrijeme koje je na snagu stupilo od 1. lipnja i traje do 30. rujna 2019.

Turistička ambulanta ima dva liječnička tima, za razliku od dosadašnjih tri. Riječ je o nemogućnosti osiguranja stručnog kadra za rad u Turističkoj ambulanti u Opatiji, odnosno o nedostatku liječnika, o čemu je Grad Opatiju obavijestio Dom zdravlja PGŽ.

Prošle je godine ambulanta s tri tima radila od 8 do 24 sata svakoga dana, a sada je s dva tima radno vrijeme prilagođeno mogućnostima.

Ponedjeljak 9-22 h

Utorak 9,30-17 h

Srijeda 9-22 h

Četvrtak 9,30-17 h

MarketingMariner keramika

Petak 9-22 h

Subota 9-22 h

Nedjelja 9-22 h

Proračunom Grada Opatije za 2019. godinu za sufinanciranje rada Turističke ambulante osigurano je 230.000,00 kuna.

Prošle godine za istu namjenu bilo je osigurano 233.500,00 kuna koliko je i utrošeno. Izmjenom Proračuna predviđeno je povećanje sredstava kako bi ona bila na prošlogodišnjoj razini.

Gradonačelnik je najavio i sastanak s predstavnicima turističke privrede i Turističke zajednice Opatija kako bi se razmotrile mogućnosti za dodatno sufinanciranje Turističke ambulante. Strateško je opredjeljenje Grada osigurati stručnu i pravovremenu medicinsku pomoć svim gostima Opatije.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top