Marketing
Zabava

Novi spot Riječkog kantautora Antonia Livaića sniman u Opatiji

DAJ BEBO PROMO 1
foto: antonio livaić

Antonio Livaić (DOKTOR), mladi kantautor i producent iz Rijeke predstavlja svoj novi singl “Daj Bebo”

Doktorov spot za singl „Daj Bebo” sniman u Opatiji i opatijskom zaleđu

Novo ime na glazbenoj sceni, Doktor, predstavio je svoj četvrti singl „Daj Bebo” koji prati i veoma intrigantan videospot, sniman u Rijeci i okolici. „Ideja je nastala iz čiste zabave, a na samom kraju odlučio sam realizirati neke ideje koje sam imao kada sam i započeo ovaj projekt.” Spot za „Daj bebo” sniman je na različitim lokacijama u Rijeci, Opatiji i opatijskom zaleđu: „Mislim da dobar dio kadrova koje smo snimili na tim lokacijama ne bi mogli snimati nigdje drugdje, jednostavno se sve događalo spontano i iz zabave, što mislim da je i najbolje, a naš zavičaj je zbilja neiscrpan izvor inspiracije.”

DAJ BEBO poster 1

Početkom sljedeće godine trebali bi na svjetlu dana vidjeti i album prvijenac spomenutog autora, a koji bi trebao nastaviti u smjeru kojim je sam projekt i započeo: melodičnim i catchy komadima koji su namjenjeni mlađoj publici. „Album je relativno spreman. Mislim da je sam koncept albuma zbilja zanimljiv i da radimo dobar posao sa singlovima, spotovima i promocijom. Nadam se da će to prepoznati i publika te da ćemo zajedno uživati u prvom albumu.”

DAJ BEBO poster 2

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Kada možemo očekivati neki novi singl i hoće li biti nekakvih suradnji u budućnosti: „Mislim da će ih biti, odnosno nadam se. Postoje neki dogovori za koje se nadam da će se realizirati jer smatram kako bi to upotpunilo cijeli projekt.”

Videospot za najnoviji Doktorov singl na sljedećem linku:

Spot pjesme

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top