MarketingMNK Gorovo
Opatija

Novi parkirni aparati u Opatiji u funkciji

opatija 21
Foto: opatija.hr

Četiri nova parkirna aparata u funkciji su na opatijskim ulicama

Novi parkirni aparati od jučer, 17.04.2019., u funkciji su na sljedećim lokacijama:

Parkiralište „Tržnica“ u ulici Eugena Kumičića, Maršala Tita kod kućnog broja 139 – hotel Admiral, Maršala Tita kod kućnog broja 138 – hotel Mozzart te u centru Ičića ispred marketa.

Gradska tvrtka “Opatija 21” uvodi novi sustav naplate primjenom najmodernijih tehnologija. U prvoj fazi postavlja se 20 aparata u nultoj parkirnoj zoni. Dobra je novost i to što, ako platite parking u nultoj zoni pa se potom premjestite u nižu zonu, plaćena karta vrijedi, što do sada nije bio slučaj. Iduće godine planira se postavljanje još 24 aparata širom Opatije.

Novi su parkomati multifunkcionalni uređaji, jednostavni za korištenje, primaju i kovanice i novčanice, kao i kreditne i debitne kartice te rade uz pomoć internetske veze. Nakon što upišete registarsku oznaku svoga vozila aparat će prepoznati imate li već pravovaljanu pretplatničku kartu po bilo kojoj osnovi, kako ne biste dva puta platili uslugu.

MarketingMNK Gorovo

Osim parkomatima, parking u Opatiji sada možete platiti i aplikacijom za pametne telefone PayDo. Dobrobit za korisnike aplikacije, pored jednostavnosti primjene, je i to što neće morati platiti naknadu za korištenje SMS poruka, koja prema važećim tarifama HAKOM-a po svakoj poruci iznosi 0.89 lp, a veliko će olakšanje pri plaćanju parkinga aplikacijom osjetiti i strani turisti.opatija 21 parking

Novi aparati će biti sigurno dobro prihvaćeni jer nude više opcija plaćanja pa se više neće pojavljivati problem koji su neki korisnici imali sa kovanicama.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top