Marketing
Opatija

U Opatiji petero zaraženih koronavirusom

slatina opatija terasa
foto: smiljan prpić

Prema najnovijim podacima epidemiološke službe na području Grada Opatije pet je osoba pozitivno na koronavirus, a još je nekoliko njihovih bliskih kontakata testirano, te će se ti rezultati znati sutra

Sve su osobe koje su potvrđene kao pozitivne bile u samoizolaciji i uglavnom su nedavno boravile u inozemstvu. Bez obzira na to, epidemiološko stanje u Opatiji je dobro i pod nadzorom stručnjaka. Pravovremeno ću vas obavještavati o razvoju situacije.

Još jednom apeliram na sve građane, pogotovo one starije dobi, da se striktno pridržavaju važećih mjera prevencije i sprječavanja širenja zaraze koronavirusom. Nemojte napuštati svoj dom bez prijeke potrebe, a ako već morate onda nosite rukavice, poštujte socijalnu distancu i pridržavajte se svih higijenskih mjera.

Pozivam i sve građane koji su posljednjih tjedana došli u Opatiju, a nemaju prijavljeno prebivalište, da se prijave u sustav e-Visitor. Zajednički nam je cilj imati uvid u situaciju kako bismo na vrijeme mogli reagirati na sve izazove.

Marketing

Oboljelima želim što brže ozdravljenje, a vas pozivam da budete strpljivi i optimistični jer ćemo zajedno pobijediti ovu krizu!

Napisao je gradonačelnik Ivo Dujmić na Facebooku.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top