MarketingMNK Gorovo
Opatija

Nordijsko hodanje „Povijesnim stazama grada Opatije“

lungomare

Za one koje vole uživati u morskom zraku, a biti aktivni, KŠR „Gorovo“ pod pokroviteljstvom Hrvatskog olimpijskog odbora, u sklopu projekta „Program promicanja sporta i olimpizma u cilju očuvanja zdravlja i zdravstvenog turizma u lokalnim sredinama“ organizira projekt nordijskog hodanja i pješačenja „Povijesnim stazama grada Opatije“ i to za sve zainteresirane, kao i za goste Amadria Park hotela u Opatiji.šetanje, carmen sylva zora

Nordijsko hodanje i pješačenje namijenjeno je svoj populaciji sudionika gostiju i građana Opatije, a KŠR „Gorovo“ organizira stručno vodstvo i 50 pari štapova za nordijsko hodanje. Aktivnosti se odvijaju u srpnju i kolovozu 2020., okupljanje sudionika je na trgu Royal, a termini hodanja: utorkom od 9,00 do 10,30 i petkom od 18,30 do 19,30. Sudionici se prijavljuju u hotelu ili prije samo polaska, a program obuhvaća povijesne šetnice grada Opatije:

1. Opatija ( 4 cvijeta) – Lungomare Volosko – Opatija ( lagana staza, 3 km, cca. 1 h)
2. Opatija ( 4 cvijeta) – Lungomare – Ičići – Opatija ( lagana staza, 6,5 km, cca. 2h)
3. Opatija ( 4 cvijeta) – Lungomare – Slatina – izvor Vrutki – Šetalište C.Sylve ( Šumski put) – Kosićevo – Dvorana M.Cvetković – Opatija ( srednje teška staza, 8 km, cca. 2,5h)
4. Opatija ( 4 cvijeta) – Lungomare – Ičići – Ika – Ičići – Opatija ( lagana staza, 8 km,
cca.2,5 km)
5. Opatija ( 4 cvijeta) – Slatina – Amerikanski vrtovi – C.Sylva – Kosićevo – Dvorana M.Cvetković – Opatija ( srednje teška staza, 10 km, cca. 3 h)

Suradnjom KŠR Gorovo, Amadria Park hotela i Hrvatskog olimpijskog odbora Opatija nudi atraktivan i aktivan sadržaj koji svakako doprinosi kvaliteti turističke ponude Opatije.

MarketingMNK Gorovo

Što se tiče Festivala sportske rekreacije, on se nastavlja tijekom cijelog ljeta sve do velikog finala koje će se održati na Platku 19. rujna, a čiji se program zasad drži u tajnosti jer će biti nešto doista posebno.

Podsjetimo, Savez sportske rekreacije “Sport za sve” Primorsko – goranske županije tijekom cijelog ljeta priprema brojne aktivnosti s ciljem promicanja zdravog života. “Festival sportske rekreacije Platak 2020 “ je prva od takvih aktivnosti koja je krenula 7. lipnja te je nastavljen brojnim programima koje organiziraju Savez sportske rekreacije “Sport za sve” Primorsko – goranske županije i KŠR Gorovo, a sve pod pokroviteljstvom Zajednice sportova PGŽ, Primorsko – goranske županije i Hrvatskog olimpijskog odbora te u suradnji sa partnerima, Goranskim sportskim centrom i Decathlonom.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top