MarketingMariner keramika
Sport

Nogometaši Olimpije pripreme na Kantridi zaključili pobjedom nad Opatijom

8777b728626954ee7276233772dc2dd0_L
foto: Sportcom.hr

Kako prenosi Sportcom.hr nogometaši ljubljanske Olimpije pobijedili su Opatiju 1:2 u prijateljskoj utakmici odigranoj jučer u idealnim vremenskim uvjetima na Kantridi.

Ljubljančani su poveli na samom otvaranju utakmice preko Perovića (6), Bilobrk je izjednačio za domaćine u 63. minuti, ali je nakon izjednačenja utakmica ipak otišla na stranu vodečeg slovenskog prvoligaša, nogometaši kojega su u 74. minuti preko Kureža iskoristili jednu od nekoliko istaknutih prigoda.

Olimpija je tako pobjedom zaključila svoj mini-pripremni period na Kvaneru, ostat će upisani kao prvi inozemni klub koji je legendarni riječki stadion izabrao za pripreme.

olimpija_1

I svi od reda su zadvoljni onim što im je Kantrida ponudila u nogometnom smislu.

Zanimljivo, Rijeka je s Rujevice zbog dolaska reprezentacije otišla na pripreme u Umag, Olimpija je iz Ljubljane zbog istog razloga pobjegla u – Rijeku.

Blagodati ovog pripremnog perioda iskoristili su u opatijskom klubu, drugoplasiranu momčad Druge HNL idući vikend očekuje lokalni derbi s Orijentom 1919, ova utakmica dijelom je poslužila i da momčad zadrži natjecateljski tonus uoči derbija.

MarketingModerato

Opatijci mogu biti zadovoljni što je Olimpija izabrala Rijeku pa su dobili prigodu odigrati prijateljsku utakmicu na riječkom travnjaku, glavnom igralištu na Kantridi imaju pristup jedino kada moraju odigravati prvenstvene utakmice.

Utakmicu na Kantridi sudila je riječka sudačka trojka, Antonio Melnjak  bio je glavni sudac, ulogu pomoćnika imali su Marko Balen i Karlo Marušić.

OPATIJA: Sušak, Maloku, Karamatić, Bertoša, Lučić, Kukoč, Pintarić, Glavaš, Bogolin, Junuzović, Jukičić. Još su igrali: Kričković, Ivančić, Kuqi, Rosić, Furijan, Fumić, Malinić, Čanković, Bilobrk, Matulja.

OLIMPIJA: Vidmar, Pavlović, Korun, Šme, Delamea, Boakye, Ostrc, Ivanović, Perović, Vombergar, Kapun. Još su igrali: Grilj, Pavli, Fink, Kurež, Andrejašić, Sešlar, Petrović, Pungaršek, Sadiković, Jelerčič, Ratnik, Bončina, Gavrić, Bagola

Pripremna utakmica: Opatija – Olimpija 1:2 (Bilobrk 63/Perović 6, Kurež 74)

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top