MarketingMNK Gorovo
Sport

Nogometaši Drage nadaju se samom vrhu u nadolazećoj sezoni

NK Draga

Ekipa Drage vrijedno je započela pripreme za novu sezonu Prve županijske nogometne lige. Prvim treninzima prisutvovalo je čak dvadesetak igrača te Dražani s veseljem u veliko prisutvo igrača treninzima, očekuju početak lige. Kormilo Drage je preuzeo izvrsni trener Sanjin  Pavinčić. Sanjin Pavinčić je svima dobro poznato ime liburnijskog nogometa, a posljednji trenerski angažman je imao u omladinskom pogonu NK Opatije, gdje je vodio kadetsku momčad.

Povodom preuzimanja kormila županijskog prvoligaša iz Drage, Sanjin Pavinčić je za naš portal prethodno izjavio: „U Dragi sam proveo mnogo godina svoje seniorske karijere te me uz taj klub i mjesto vežu brojne lijepe uspomene i prijateljstva koja još i danas traju. Draga je veliki klub ovog područja te će mi biti čast biti na kormilu takvog sportskog kolektiva. Ekipa Drage je kvalitetna, ambiciozna te uz 4,5 pojačanja, s kojima trenutno pregovaramo, mislim da možemo napraviti dobar rezultat u idućoj sezoni. Također nadam se određenoj suradnji s NK Opatijom, čijim bi mladim igračima NK Draga bila odskočna daska za promociju u prvu momčad novopečenog drugoligaša.”

 

Marketing

Roster prošlogodišnje ekipe je ostao na okupu uz veoma jaka pojačanja koja bi Dragu mogla svrstat u prvi red favorita ovogodišnje sezone. Uz igračke kapitalce kao što su Abram, Frolja i Kurti, dres Drage od ove sezone će oblačiti i:Kovačević, Topić, Jukičić, Antolović, Krnjatić i Matovina. U ekipi vlada vrhunska atmosfera te se s razlogom Dragu može smatrati i pretendentom na sam vrh. Povodom početka priprema ekipe Drage, uspijeli smo dobiti izjavu mladog i veoma talentiranog igrača Drage,standardnog lijevog beka Frane Grgića: „Ekipa je ove godine zbilja odlična, kvalitetno popunjena na svim pozicijama te se nadamo kako ćemo svojim igrama ove sezone razveseliti sve ljude u Dragi. Nadam se kako ću u ekipi prepunoj prekaljenih i iskusnih liburnijskih igrača i ja sam napredovati i podignuti svoju igru na jednu veću razinu. Inače sam poznat po svojoj dugoj kosi te sam se s ekipom našalio da se šišam na ćelavo ukoliko trofej donesemo u Dragu.Nadam se da će mi ekipa želju nakraju godine uslišati.

55555

Zadnje novosti

To Top