Marketing
Sport

NK Opatija slavila u Zagrebu

NK Opatija

U uakmici 21. kola 3. hrvatske nogometne lige nogometaši Opatije ostvarili su uvjerljivu pobjedu protiv nekadašnjeg prvaka Hrvatske. Na igralištu u Trnju, vratar NK Zagreba morao je tri puta pokupiti loptu iz svoje mreže, dok je legendarni Vanja Iveša upisao još jedan clean sheet. Sva tri pogotka pala su u drugom poluvremenu, a posebno je zanimljivo da su strijelci bili trojica mladića. Za 0-1 zabio je junior Baltazar Bogolin. Na 0-2 povisuje Kristijan Flego, dok je konačnih 0-3 postavio specijalist za jedanaesterce Filip Petanjek.

ZAGREB – OPATIJA 0:3

Stadion Trnje. Gledatelja: 200

Sudac: Igor Rajko (Poreč)

Strijelci: 0:1 Bogolin (48), 0:2 Flego (69), 0:3 Petanjek (88-11m)

Žuti kartoni: Mar. Bubnjić, Mat. Bubnjić, Claver (Zagreb), J. Rudan (Opatija)

Marketing

ZAGREB: Ševerdija, Strunje, Prodani, Mar. Bubnjić, Batarilo-Čerdić, Claver (78 Gbakle), Vinski, Barišić, Medić, Pejić (46 Pape), Mat. Bubnjić

OPATIJA: Iveša, J. Rudan, Petanjek, Jukičić, Redžepi (46 Krešić), Lazić, Pejanović, Kovačević, Furijan (89 Mikulica), Vlatković, Bogolin (55 Flego)

Za portal SportCom, trener NK Opatije Zoran Bogolin izjavio je: “Dobra igra nakon dugo vremena! Dominirali smo, trčali, već smo u prvom poluvremenu trebali zabiti… Sve je bilo dobro posloženo, ulazili smo u prilike. Nakon što smo zabili, počela je ratnička utakmica, iskoristili smo slobodan prostor koji su nam ponudili. Pejanović i Bogolin su dobro igrali u dubini, Lazić je igrao dobro, ma svi su bili dobri… Mogli smo zabiti još neki pogodak, ali dobro je i ovako.”

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top