MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Opatija

NK Opatija poražena od Kurilovca 3:1

KURILOVEC OPATIJA

Odigrane su utakmice Treće lige Zapad 12. kolo. u kojem je Opatija poražena od Kurilovca sa 3:1.

Na nogometnom igralištu u Novoj Gorici 100 gledatelja pratilo je igru u kojoj je NK Opatija povela 1:0 ali se dogodio preokret te uz nekoliko propusta treći gol Opatijci su primili u zadnjoj minuti. Ovoga puta trener Opatije Zoran Bogolin nije imao primjedbe na suca Mladena Komesara iz Zagreba. Žute kartone podijelio je igračima Kurilovca i to Brajku, Šariću i Čureku te Blečiću iz NK Opatije.

Kako doznajemo na sportcom.hr nogometaši Opatije utakmicu 12. kola morali su igrati u Velikoj Gorici nakon što su zamijenili domaćinstvo s Kurilovcem. U praksi igračima Opatije gotovo da je svejedno gdje igraju budući da ove sezone još ni jednu utakmicu nisu odigrali u Opatiji.
Kao što je poznato, opatijsko igralište nije dobilo trećeligašku licenciju, jer HNS trenira strogoću na Opatiji.

Kada bi HNS poštivao vlastita pravila o licenciranju, nogomet se u Hrvatskoj ne bi ni igrao!
Tu su počele opatijske muke ove sezone! Opatija je kao domaćinsko igralište prijavilo stadion na Kantridi, gdje su se igrači Opatije odjednom počeli baviti sasvim drugačijim sportom od onoga kojim se bave kada igraju u Opatiji.

Prema pojedinačnoj kvaliteti ponajbolja trećeligaška momčad prolazi kroz proces adaptacije na prostrano igralište na Kantridi u statusu gosta. Svakoga gosta, nekoliko utakmica dosta! Usred prvenstva počeli su radovi na igralištu na Kantridi, pa su Opatijci morali krenuti u potragu za adekvatnim igralištem u županiji.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Trećeligaške licencije u županiji imaju Orijent 1919 i Krk, momčadi oba kluba gostovale su u 12. kolu, ali Opatija nije ni pomišljala igrati domaću utakmicu na igralištima regionalnih rivala.
Preostalo je igralište u Kostreni koja ima potrebnu infrastrukturu. Žuknica nema sigurnosne certifikate što ne bi bilo problem ishodovati tijekom prošloga tjedna da HNS nije NK-u Opatija poslao fotografije igrališta u Žuknici.

Trećeligaški nogomet u Kostreni ne može se igrati zbog notornoga razloga, igralište u Žuknici odavno izgleda kao njiva po kojoj je teško hodati, a kamo li igrati nogomet. Nakon što je nasilno otišao iz Opatije prije početka prvenstva, od 12. kola Nogometni klub Opatija dobio je status izbjeglice u matičnoj županiji.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top