Marketing
Kastav

Njuspješniji učenici Kastva školske godine 2018./19.

66325036_2321053967974289_2839446756771495936_o

Primanje najuspješnijih učenika školske godine 2018./19. u Vijećnici Grada Kastva

U kastavskoj gradskoj vijećnici po prvi je puta održan svečani prijem najuspješnijih učenika Osnovne škole „Milan Brozović“ Kastav. Riječ je o učenicima koji su postigli izuzetne rezultate na županijskim, državnim i međunarodnim natjecanjima u raznim kategorijama od natjecanja u informatici, matematici, fizici, kemiji, biologiji, geografiji, tehničkoj kulturi, stranim jezicima, Lidranu 2019, likovnoj kulturi, te na glazbenim natjecanjima na kojima su sudjelovali polaznici Glazbenog odjela pri OŠ „Milan Brozović“, i sportskim natjecanjima, također županijske i državne razine.

Učenicima je čestitao gradonačelnik Kastva, Matej Mostarac, rekavši im pritom da je upravo izvrsnost ono čemu ovaj grad teži:
Težite izvrsnosti. Ne budite skromni u svojim željama i ambicijama, idite dalje, probijajte granice. Pokazali ste želju da osim svojih redovitih obveza u školi i doma, uložite dodatni napor i učinite iskorak. Danas, zahvaljujući suvremenim tehnologijama, imate cijeli svijet na dlanu i otvorene su vam brojne mogućnosti. Iskoristite ih! Čestitam i mentorima, trenerima i roditeljima! kazao je Mostarac zaželjevši učenicima i njihovim vrijednim mentorima i trenerima još puno uspjeha u daljnjem radu i školovanju.

Najuspješniji đaci kastavske škole nagrađeni su za svoje uspjehe i prigodnim darom, a nakon zajedničkog fotografiranja uslijedila je podjela svjedodžbi u osnovnoj školi.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

 

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top