MarketingModerato
Politika

Neva Slani i Vedran Kružić iz Akcije mladih i Unije Kvarnera zahvalili biračima

am uk op _ birdview

Birači su prepoznali borce za njihova prava i dobrobit Opatije

U priopćenju Akcije mladih i Unije Kvarnera zahvaljuju se biračima. Na ovim lokalnim izborima birači su pokazali da su željni promjena. Povećanje izlaznosti tek će biti vidljivo, ako popis stanovništva pokaže da je dio, pogotovo mladih ljudi, nažalost odselio izvan Republike Hrvatske. Isti je slučaj u Opatiji, gdje je centar izgubio značajan dio svoje populacije.

Hvala svima koji su izašli na izbore, i posebno onima koji su svoj glas dali meni kao kandidatkinji za gradonačelnicu, Akciji mladih i Uniji Kvarnera. Naše poruke i zalaganja prepoznalo je velikih 20 posto birača. I dalje ćemo zastupati sve naše sugrađane i raditi na budućnosti s poštenijem odnosom prema interesima građana, bez uništavanja i rasprodaje našega grada. Imamo jake ljude koji će se otvoreno zastupati dobre stvari za Opatiju u Gradskom vijeću.

Građani znaju gdje ćemo biti najuporniji: zaštita prostora i tradicije, primjeren razvoj Opatije i svih naselja, briga za sve dobne i društvene skupine, snažnije obrazovanje i veće mogućnosti za mlade. Za te ciljeve, ali i za življu, zeleniju, transparentniju i bolju Opatiju nastavljamo se boriti i dalje zajedno s vama, s još većim žarom koji nam daje vaša podrška“, istaknuli su Neva Slani i Vedran Kružić iz Akcije mladih i Unije Kvarnera.

MarketingMuzej turizma

am uk op _ birdview

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top