MarketingMNK Gorovo
Opatija

Ne propustite “Božićne nevolje”

teatar tirena

Predstava Božićne nevolje u Gervaisu

Ove nedjelje, 23. prosinca 2018. s početkom u 11 sati u opatijskom Centru Gervais gostuje Teatar Tirena iz Zagreba s kazališnom predstavom za djecu „Božićne nevolje“.

Ova dinamična predstava autorica Nine Horvat i Ines Škuflić-Horvat, spoj je čarolija iz bajki i čuda moderne tehnologije, a namijenjena je današnjoj djeci koja pomalo zaboravljaju bajke.

Djedovi pomoćnici Sobica i Sjeverni Medo od davnina pomažu Djedici podijeliti darove… no vremena se mijenjaju, djeca imaju sve više želja… i trebalo bi se modernizirati. Zato Djedica zaposli ‘Superorganiziranu’ poslovnu tajnicu. S njom stižu sva čuda modernog doba: kompjuter, printer, telefon, telefax. Stižu mailovi, kupuje se preko interneta, sve ide poput čarolije, dok u sistem ne upadne zločesti Crvko Vrvko koji se hrani podacima… i naravno, pojede sve popise s dječjim željama… Da li će ove godine djeca ostati bez darova? Pogledajte ove nedjelje, 23. prosinca u Gervaisu.

Marketing

Cijena ulaznice iznosi 30 kuna. „Obiteljska ulaznica“ (jedan roditelj i minimalno dvoje djece) iznosi 25,00 kuna po osobi, a popust je moguće ostvariti samo na blagajni Festivala Opatija.
Ulaznice se mogu kupiti online na www.mojekarte.hr i na prodajnim mjestima sustava Mojekarte.hr. Na dan predstave, blagajna u prizemlju Gervaisa otvorena je od 10 sati.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top