Marketing
Vijesti

Nastavak suradnje Grada Opatije s NR Kinom

20200930_122907-(800×450)

Nakon višemjesečne stanke izazvane pandemijom koronavirusa nastavlja se međunarodna suradnja Grada Opatije i NR Kine

Danas je gradonačelnik Ivo Dujmić u posjet primio gospodina Liu Zhena, generalnog direktora kineske tvrtke Norinco International Cooperation Ltd. koja se bavi građevinskim i inženjerskim poslovima u sektorima željezničkog prometa, brzim cestama i autocestama, očuvanjem voda i hidrocentralama, industrijskom proizvodnjom, eksploatacijom nafte i rudnih bogatstava i javnom infrastrukturom. Tvrtka trenutno radi na projektu vjetroelektrane Senj.

Na susretu je bila i opatijska počasna građanka Liu Pilato Lying. Gospodin Zhen je podijelio iskustva ove velike kineske kompanije u području obnovljivih izvora energije, koji su sasvim sigurno budućnost svjetskog gospodarstva, a koja svakako mogu biti primijenjena i u Opatiji.

Danas je gradonačelnik Dujmić telefonski razgovarao i s kineskom veleposlanicom u Republici Hrvatskoj Nj.E. Xu Erwen u povodu sutrašnjeg nacionalnog praznika, 1. listopada – Dana državnosti NR Kine, te joj je uputio srdačne čestitke u ime Grada Opatije. Veleposlanica Erwen zahvalila je na čestitkama i dosadašnjoj plodnoj suradnji, koja je rezultirala i ovogodišnjom proslavom Kineske nove godine u Opatiji te je poželjela da pandemija korona virusa što skorije bude pobijeđena te da nastavimo sa započetim projektima, na zadovoljstvo obje strane.

Marketing

Izvor: Grad Opatija

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top