MarketingMNK Gorovo
Kastav

Nakon ljetne pauze ponovno zasjeda Gradsko vijeće

Kastav

Gradit će se trgovački centar u Ćikovićima.

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Kastva Zemir Delić sazvao je 21. sjednicu u utorak 27. kolovoza 2019. s početkom u 19 sati. Dnevni red se sastoji od svega dvije točke, a predviđa se da će vijećnici donijeti odluku o donošenju IV. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Kastva te odluku o donošenju II. izmjena i dopuna urbanističkog plana uređenja UPU 10 za dio građevinskog područja naselja Kastav, oznake N1-3. Izvjestitelj o obje točke je riječki arhitekt Bojan Bilić iz tvrtke Plan 21 d.o.o.

Gradsko vijeće Grada Kastva, na 18. sjednici, održanoj 27. veljače 2019. godine donijelo je Odluku o izradi II. Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja UPU 10 za dio građevinskog područja naselja Kastav, oznake N1-3 te Odluku o izradi IV. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Kastva s ciljem omogućavanja gradnje trgovačkog centra u dijelu naselja Ćikovići.

Proračunom Grada Kastva za 2019. godinu planirani su prihodi od prodaje zemljišta u iznosu od 7.500.000,00 kn. Kako bi se mogao završiti postupak izrade procjene vrijednosti zemljišta na kojem je planirana buduća gradnja trgovačkog centra te provedba postupka prodaje istoga, potrebno je donijeti predložene IV. Izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Grada Kastva i II. Izmjene i dopune Urbanističkog plana uređenja UPU 10 za dio građevinskog područja naselja Kastav, oznake N1-3.

Marketing

O navedenim temama provedena javna rasprava i dobivene su sve prethodne suglasnosti javnopravnih tijela, stoga donošenje odluke i provedba projekta ne bi trebali biti dovedeni u pitanje. Neslužbeno doznajemo kako u Ćikovićima uskoro trebala početi gradnja supermarketa riječkog trgovačkog lanca Plodine s tri etaže.

 

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top