MarketingMariner keramika
Foto

Nakon dvije godine pauze, ponovno je otvoren sajam Relax Adria

RELAX ADRIA (2)
foto: Smiljan Pripić

Sajam se održava u Opatiji na poznatoj lokaciji u Sportskoj dvorani Marino Cvetković od četvrtka 24. do subote 26. ožujka

Izlagački program posvećen je onoj zadnjoj finalnoj pripremi za turističku sezonu, finesama i detaljima koji čine ono što će njihovu ponudu dignuti na višu razinu. Sve to dobro znaju vlasnici vila i kuća za odmor, hotelijeri i iznajmljivači apartmanima koji na ovom sajmu mogu vidjeti novosti i bogatu ponudu koju donosi Relax Adria sajam.

Koncept boutique sajma Relax Adria usko je specijaliziran i donosi vrlo širok raspon ponajboljih brendova za dodatno opremanje turističkih objekata.

Ususret sezoni za koju se svi skupa nadamo da će biti i bolja od prošlogodišnje, te da će biti jedan konkretniji put povratka turizmu kakav smo znali i živjeli, po peti će se put u Opatiji održati sajam Relax Adria.

Svoje su sudjelovanje već potvrdili vodeći dobavljači iz Hrvatske i Europe, očekuje se preko 80 izlagača, i vjerujemo da će ovo biti odlična prilika za susret uživo, konkretnu razmjenu ideja, te za sve vas koji se bavite turizmom, mjesto na kojem ćete naći sve potrebno za podizanje kvalitete kako biste spremno dočekali prve goste.

MarketingMariner keramika

Na sajmu vas očekuje namještaj za turističke objekte, dekori i tekstil, bazeni i saune, oprema za wellness, pergole i tende, roštilji, oprema za sobe, fitness i sportska oprema, rezervacijski sustavi, marketing i tehnologije, solarna energija i punionice električnih vozila, uz brojne druge proizvode i usluge.

Ulaz na sajam je besplatan uz prethodnu registraciju i online preuzimanje ulaznice na relaxadria.com.

RELAX ADRIA (1)  RELAX ADRIA (2)  RELAX ADRIA (3)  RELAX ADRIA (4)  RELAX ADRIA (5)  RELAX ADRIA (6)  RELAX ADRIA (7)  RELAX ADRIA (8)  RELAX ADRIA (9)  RELAX ADRIA (10)  RELAX ADRIA (11)  RELAX ADRIA (12)  RELAX ADRIA (13)  RELAX ADRIA (14)  RELAX ADRIA (15)  RELAX ADRIA (16)  RELAX ADRIA (17)  RELAX ADRIA (18)  RELAX ADRIA (19)  RELAX ADRIA (20)  RELAX ADRIA (21)  RELAX ADRIA (22)

55555
MarketingMariner

Zadnje novosti

To Top